image image
  • Corporate Data Command Center

A large multi-national financial services company asked Coscia Moos to redesign their main corporate data center. The command center is part of a corporate tour route given to prospective clients and the existing command center was deemed to be outdated, inefficient and not in keeping with their corporate identity. The goal was to update the look while providing a clean and efficient 24hr workspace for their employees. CMA proposed opening up the wall between the command center and adjacent conference room with movable glass partitions. The operators will sit facing a new 20' curved glass wall of oversized monitors. A new luminous ceiling above their heads will provide even, glare free light based on a circadian rhythm to ease their transition between night and day.

Corporate Data Command Center

View more Commercial Projects